Vrachtwagens

Uw vrachtwagen poetsen luxe of noodzaak?

Een autolak/vrachtwagenlak onderscheidt zich voornamelijk in 2 soorten, 1 betreft een unilak en 2 betreft een metallic lak.
De unilak is met name gevoelig voor UV stralen, strooizout en wasstraten met borstels, hierdoor wordt deze lak snel dof en de glans is ver te zoeken. (dit heet een verkrijtte auto)

Deze vrachtwagens kun je 9 van de 10 keer weer nieuw krijgen door de vrachtwagen te polijsten en poetsen met hoogwaardige poetsmiddelen.
De metallic lak die vele vrachtwagens hebben zijn met name gevoelig voor wasstraten met borstels.
Deze tasten de buitenste laklaag aan omdat zand van de vorige wasbeurt blijft hangen in de borstels en opnieuw uw vrachtwagen beschadigen, ook de borstels zelf beschadigen de lak.
Na 1 keer wassen zult u dit nog niet zien maar op de lange duur word de metallic lak wazig en troebel.
Door onze speciale polijsttechniek die weinig andere bedrijven kennen of gebruiken, krijgen wij deze vrachtwagens ook weer als nieuw.
Onderhoud is dus ook noodzakelijk voor het behoud van uw vrachtwagen.

Vrachtwagen verkopen

Wij raden u altijd aan uw vrachtwagen te laten poetsen, aangezien wij ook voor autobedrijven werken, zien we hoe groot de winst is die het oplevert wanneer een vrachtwagen gepoetst is. Uw vrachtwagen krijgt meer waarde door hem te laten poetsen.

Vrachtwagen wassen

Het wassen van een vrachtwagen kost zoals u weet erg veel tijd als je het goed wilt doen. Er komt veel meer bij kijken dan alleen een sopje en een borstel over de vrachtwagen.
De zure regen, uitstoot van fabrieken en zon zijn een ware aanslag op uw lak . Regelmatig wassen van de vrachtwagen met de juist middelen is nodig om uw kostbare bezit te beschermen tegen het weer en het vuil.

Periodiek wassen van uw vrachtwagen

Wanneer u uw vrachtwagen periodiek laat wassen bent u verzekerd van een schone vrachtwagen het hele jaar door.

Desgewenst kunt aan geven van welke regelmaat u gebruik wilt maken;

 • 1x per week
 • 1 x per 2 weken
 • 1 x per maand
 • 1 x per 3 maanden

Let wel, de wasbeurten zijn goedkoper per wasbeurt als u ze regelmatig uit laat voeren.

Wij maken gebruik van milieuvriendelijke producten die niet schadelijk zijn voor de leefomgeving.

Vrachtwagen polijsten

Uw vrachtwagen heeft flink te lijden onder de weersomstandigheden. Indien u geen onderhoud heeft gedaan aan uw polyester of lak, kan deze flink beschadigd zijn.

Wij kunnen dit 9 van de 10 keer corrigeren door het te bewerken oppervlakte te polijsten met een polijstmachine en de juiste producten wordt een wrijving veroorzaakt die handmatig nooit bereikt kan worden.

Onthoud: zonder wrijving geen glans!!

Om hiermee optimaal resultaat te behalen zal de vrachtwagen eerst gewassen moeten worden, zodat al het vuil weg is en het oppervlak vrij is van zand en oneffenheden.

Door onze speciale manier van polijsttechniek behalen we een hoog glansresultaat die ons onderscheidt van andere autopoetsbedrijven. (met uitzondering van Blokesch Yacht Care en Otopoets Hilversum die deze techniek ook toepassen)

Krassen en dofheid verdwijnen met elke centimeter die de machine aflegt. Na het polijsten word er een beschermlaag aangebracht die langdurig beschermt tegen UV stralen, strooizout, zure regen, vogelpoep en spinnenpoep. De beschermlaag kan met verschillende hoogwaardige producten worden afgesloten, lees ook rubriek lakverzegelingen, glansgarantie.

Interieur vrachtwagen

Het interieur van uw vrachtwagen heeft veel te lijden onder andere door stof, zand, geknoeide etens- of drinkwaren, rooklucht of hondenlucht. Zelfs onder de banken kan veel vuil liggen waar u geen weet van heeft. Wij hebben de juiste producten en kennis om het interieur van uw vrachtwagen weer in nieuwstaat te brengen.

Hier hebben wij verschillende mogelijkheden toe;

 • Interieur basic reinigen (interieur schoon, stofzuigen, ramen binnen en buiten reinigen)
 • Interieur medium reinigen ( interieur schoon, stofzuigen, ramen binnen en buiten reinigen en bekleding shamporellen)
 • Interieur all inclusive reinigen (interieur schoon, stofzuigen, ramen binnen en buiten reinigen, bekleding shamporellen en afsluiten met een waterafstotende bekledingsbeschermer)

 

Lakverzegeling voor vrachtwagens

Lakverzegeling is zoals het woord het zegt, een afsluiting van de lak. Na het polijsten van uw vrachtwagen brengen wij afhankelijk van uw keuze een 1 of 2 componenten lakpantser aan.

Deze zorgt ervoor dat het tot hoogglans gebrachte oppervlak zo blijft en vuil, zuren regen en vogelpoep zich niet zo snel kunnen hechten aan de lak .

Ook de glans blijft op een behandelde vrachtwagen zeker drie tot vijf jaar zitten. Bij elke lakpantser/verzegeling via Jays Car and Yacht Care krijgt u een after care shampoo cadeau, deze shampoo is vriendelijk voor uw lak en behoud de verzegeling die zo belangrijk is om uw kostbare bezit mooi te houden.

Lakverzegelingen bestaan er in vele soorten , echter wij hebben in 11 jaar ervaring ondervonden dat sommigen beter werken dan anderen dus kom naar ons voor een goed en gedegen advies!

Bij Jays Car and Yacht Care hebben wij de volgende lakverzegelingen met garantie in ons programma;

 • Paint plus met 3 jaar glansgarantie
 • Diamond brite met 5 jaar glansgarantie
 • Tefloseal met 2 jaar glansgarantie
 • Jays teflon met 3 jaar glansgarantie

Reacties zijn gesloten.